Jdi na obsah Jdi na menu
 


REFERENCE

Vážení klienti, z důvodu vkládání NEVHODNÝCH KOMENTÁŘŮ - NEJRŮZNĚJŠÍCH NEVYŽÁDANÝCH REKLAM a pod. pozastavuji vkládání příspěvků bez předchozího schválení.

Komentáře a reference proto prosím pište NEJDŘÍVE ma e-mail:

 shiatsu-santi@email.cz

DĚKUJI ZA POCHOPENÍ a těším se na Vaše příspěvky. M. Francová

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Znovu mám chuť

(spokojená klientka, 8. 4. 2013 11:33)

Dobrý den,
ráda bych se podělila o zkušenost s přístrojem Zapper. Měla jsem už několik let kožní problémy na obličeji a po návštěvách kožního lékaře nebyly žádné kladné výsledky. Tak mě napadlo zkusit alternativní léčbu a na internetu jsem se dočetla o přístroji Zapper a možnosti jeho zapůjčení. Našla jsem si adresu v Pardubicích na tento salón.
Po 14denním použití Zapperu a měsíčním užívání protiparazitálního čaje od pana Jukla a ořešákové tinktury mám tváře zahojené, pouze vyhojuji drobné jizvičky. Po 14denní pauze ještě zappruji a užívám tinkturu....A tím mám zase chuť do života.

Poděkování

(Andrea Marková, 1. 4. 2013 21:22)

Do masážního salónu mě zavedla náhoda, a myslím, že za takové setkání můžu být jen a jen vděčná a mám pocit, že to tak asi mělo být. Čas strávený v příjemném prostředí s výjimečným člověkem jako je paní Miluška pro mě byl velkým přínosem. Paní Miluška je člověk s velkým srdcem, ze salónu jsem odcházela nabitá energií a naplněná vnitřní pohodou. Slovy to vše nelze vyjádřit, každý si to musí prožít sám a já to můžu všem jen doporučit. Velké DÍKY za vše:-)

Ušní svíce

(Miloš Novák, 6. 1. 2013 19:41)

Dobrý večer.
Chci touto cestou ještě jednou poděkovat za to že opět slyším!!! :-)
paní Miluši.
Díky neuvěřitelným Ervínovým očistným ušním svícím.
Je to opravdu neuvěřitelné... co tyto svíce dokáží.
Doporučuji všem nevěřícím Tomášům :-)

Detoxikace

(Vladunka, 21. 11. 2012 15:21)

Chodila jsem k paní Francové na detoxikační vaničku. Po deseti procedůrách detoxikace mě po dvou letých bolestech kolen odezněly bolesti. Což považuji za zázrak, a tím pádem jsem nemusela na artroskopii, kterou mi radili lékaři. Tímto vřele doporučuji a děkuji paní Francové i za její milý přístup.

Poděkování paní Francové

(O+Š, 20. 8. 2012 14:12)

Paní Miluška je super osoba a skvělý profík.Nám s manželkou její masáže, at´už sportovní či Lymfo velice pomohly. Výbornou věcí jsou i Ervínovy ušní svíce.To by člověk neřekl,co vše existuje...kolik "mazu" v uších je...At´se daří Miluško!!!S díky Olda s manželkou.

Světýlko v šeru

(Jana Kovárníková, 19. 5. 2012 23:42)

S Miluškou jsme se setkala v mém těžkém životním období, kdy mi pomohla situaci zvládnout tím, že otevřela svoje přátelské srdce a pomoc, jako bychom se znaly už dlouho předtím..Každá moje návštěva u ní je pro mě velkou sílou, pokrokem a povzbuzením..
Miluška je úžasná ve svém oboru - nejen že veškerá její péče a masáž těla je perfektní, ale také přesně odhalí bolest na těle, pohladí dušičku a vy odcházíte naplněni novou sílou, nadějí a s chutí pokračovat dál ve své cestě pozitivně naladěni...Vřele doporučuji..
Naše setkání zcela určitě nebyla náhoda a já jsem za to moc vděčná..
Miluško děkuji :-)

Doporučeníčko

(Drahomíra Šťastná Tesařová, 18. 2. 2012 22:20)

Milušce musím velice poděkovat, chodím k ní do salónu na lymfomasáže. Mám sice otce známého maséra, ale jelikož je to v rodině, jeho energie mi na rozdíl od ostatních nepomáhá. U Milušky si vždy odpočinu a načerpám novou energii. Určitě budu ještě dlouho jejích služeb využívat. Mocinky Ti Miluško děkuji.

DÍKY !

(Jana Raimová, 15. 12. 2011 22:29)

S paní Miluškou Francovou jsem se poprvé setka v jejím salonu Šánti v létě letošního roku. Setkání s ní na mě udělalo hluboký dojem - prostě - jako bychom se už dávno znaly.
Nejen že provádí perfektní uvolňující masáž celých zad, přesně ví, kam sáhnout na akubody plosky nohou, ale i s přesností diagnostikuje.
Neprovádí to pouze rukama, ale především srdcem.
V jejím příjemném a energeticky nabitém prostředí masážního salonu a pod jejíma rukama se budete jistě cítit skvěle.
Miluška je prostě anděl.....

Skvělá masáž

(Roman Hlava, 29. 11. 2011 6:47)

Pro moje tělo nebylo nikdy nic lepšího, než se svěřit do rukou paní Francové. Její masáže jsou opravdu skvělé. Určitě jsem za poslední půlroku změnil i pohled na svoje vlastní zdraví, kladu tak větší důraz sám na sebe a péči o to nejcennější, co máme.

Poděkování

(Soňa Schejbalová, 9. 11. 2011 19:35)

Chtěla bych poděkovat Milušce za její profesionální přístup ke klientům, za její odborné rady a pomoc při řešení fyzických i psychických potíží. Milušku mě i mé rodině doporučil Miluščin manžel, za což i jemu děkujeme.

Využívám a nadále budu využívat Milušky pestrou nabídku masáží, které nabízí ve svém salónu Šánti. Hlavně lymfomasáž - která je velice příjemná a účinná z hlediska kosmetického vzhledu pleti.

Můžu všem jen doporučit.

Cvičení s gumou

(Roman Hlava, 31. 10. 2011 15:23)

Mohu velmi doporučit skvělé cvičení s gumou.
Moc díky paní Francové, že mě popostrčila k tomuto, na první pohled nudnému cvičení s fyzioterapeutkou Irenou Kuželovou, které však přináší skutečně výsledky. Pokud budete cvičit ještě poctivěji než já, určitě pocítíte citelné změny v problémech se zády. :)
Od ledna si určitě kurz zopakuji, není nad to být pod dohledem odborníka (a spolucvičících žen :) )

Reference

(Vlaďka, 5. 10. 2011 15:56)

Rozhodně doporučuji :-) zkuste přijít a budete velice mile překvapeni. Určitě nebudete své návštěvy litovat a budete se rádi vracet!

Poděkování

(Dana, 13. 9. 2011 20:56)

Chtěla bych touto cestou poděkovat paní Milušce. Miluš, jsi úžasný člověk a léčitel. Moc jsi mi pomohla od bolesti zad, které mě trápily dlouho dobu. Jsem ráda, že jsi a přeji Ti mnoho štěstí, zdraví a splnění všeho co si přeješ. Ještě jednou DÍKY. Doporučuji i ostatním.

Reference

(Ellen, 21. 7. 2011 20:40)

U paní Francové v salonu Šánti se mi velice líbilo, vřele doporučuji, ochota pomáhat je na prvním místě, milé jednání, příjemná masáž, odcházela jsem s dobrým pocitem :)

Reference

(Gábina, 5. 5. 2011 9:16)

Salon Šánti jsem nalezna náhodně přes internet, když jsem řešila své problémy se zablokovanou bederní páteří. S paní Francovou jsem byla velmi spokojená. Poradila mi alternativní způsoby léčby, jak dostat své tělo znovu do psychické i fyzické rovnováhy.

Poděkování

(Nosková Daniela, 24. 1. 2011 11:31)

K paní Milušce jsem se dostala náhodou a této náhodě mohu jen poděkovat.Vstřícný osobní přístup a profesionální úroveň.Přesto,že nejsem z Pardubic,určitě její léčebné metody ještě využiju.Můžu jenom vřele doporučit.

Doporučení

(Novotná Jana, 1. 12. 2010 21:37)

Masážní salon Šánti určitě doporučuji.18.10. jsem k Milušce šla poprvé ze zvědavosti a od té doby chodím každý týden bud na masáž nebo bankování a nemůžu si to vynachválit.

Jedna, dvě klíště jde, klíště si jde pro tebe :-)

(Maruška Benešová, 22. 11. 2010 22:42)

Asi před dvěma měsíce jsme měla klíště. Neměla jsem žádné potíže ani příznaky, takže by mě nenapadlo, že bych mohla mít Boreliózu. Ale díky Milušce mi byla včas odhalena a mohu ji teď v klidu bez problému vyléčit.
Vřele doporučuju navštívit paní Milušku, je to úžasný človíček, se srdcem na správném místě a se spousty vědomosti, které se snaží stále rozšiřovat.
Kdo sem jednou vejde, už odtud neodejde :-)))
Neváhejte a hned se obědnejte na masáž, budete velice mile překvapeni. Možná se o sobě dovíte věci, které jste netušili, ale rozhodně pro Vás budou prospěšné :-) Nemáte se čeho bát, maximálně toho, že se uzdravíte :-)

dvojčátka

(Petra Fechtnerová, 7. 11. 2010 18:48)

Paní Miluška u nás byla měřit zóny a při té příležitosti virgulkou změřila i nás:) Jelikož jsem těhotná a jak mi jela po bříšku,tak mi řekla pohlaví dvojčátek. Za 14 dní na to jsem šla na ultrazvuk,kde mi bylo řečeno, že jsou to 2 kluci, jako buci,jak mi řekla ona. Také jsem u ní byla s mužem a s dcerou na masáži, po které jsme se cítili velice dobře. Mohu jen doporučit! Paní Míla je velice milá:) , vydává ze sebe hrmonii,klid a pohodu. Že by anděl?:)

Poděkování

(Marie, 22. 10. 2010 12:52)

Miluška je úžasný člověk a léčitel. Je velice milá, šikovná a skromná. Pomohla mi hned při prvním neplánovaném setkání od atopického ekzému v obličeji a od té doby k ní chodím pravidelně. Srovnala záda, vyčistila játra, uvolnila ucpanou žílu a vůbec odstranila spoustu dalších problémů. Pomohla mně i několika mým kamarádkám, které k ní nyní chodí i s rodinami. Doporučuji všem, každá návštěva jsou dvě hodinky relaxace a dobití energie.