Jdi na obsah Jdi na menu
 


PŘÍRODA

Parazit v mozku

Lékaři vyoperovali muži z mozku 15-ti centimetrového červa, viz článek zde

___________________________________________________________________

 

Chcete zhubnout?

Spočítejte si parazity ve svém bříše, píšou novinky.cz, článek zde

____________________________________________________________________________________________ 

Mouchy, mravenci, komáři:

Doma už vás nebudou obtěžovat! více zde

 ____________________________________________________________________

Paraziti v nás?

Víte, koho můžete mít v těle na návštěvě? Parazit - i to je součást přírody, více se dočtete zde

_______________________________________________________________________________________

Využití energie stromů 

Jednou z možností, jak řešit rovnováhu energie v lidském organismu, je využití stromů. Již naši předkové uctívali svoje stromy jako symboly svých národů pro svoje výjímečné vlastnosti, a to v řadě případů odpovídá i příbuznosti vlastnosti stromu a mentalitě jím uctívaného národa. Řada výzkumů v zahraničí, zejména práce pana Menfreda Himmela, potvrzuje řadu zajímavých možností, použití energií různých druhů stromů ve vazbě na komplexnost léčení jednotlivých druhů onemocnění nebo alespoň ke zlepšení duševního stavu člověka. Jako každý živý organismus má i strom svůj obal, který nazýváme jako u člověka aurou, tuto auru lze snadno zjistit virgulí a pravidelným měřením jak v denním, tak nočním cyklu bylo zjištěno, že dochází ke změnám v energetické soustavě stromů právě vlivem ročního a denního období, a to následovně. V zimním období je aura stromu velice úzká a měřená intenzita energie velice nízká. S nastupujícím jarem se stav energie zvyšuje, aura se rozšiřuje a její maximum je dosaženo v období květu jednotlivých stromů. Aura stromu není u každého stromu kruhová a je deformována respektive rozšířena ve směrech zemských pólů, toto se mění s průběhem denního cyklu. 

Jak lze využít energie stromů pro posílení organismu?

Vycházíme ze zkušeností indiánů ze Severní Ameriky, kteří při svém vyčerpání objímali stromy a zaklínací formulí žádali strom o sílu a energii. Lze postupovat následovně. Postavíme se čelem ke stromu, levou ruku zvedneme, pravou připažíme a přitiskneme se ke kmeni stromu včetně dlaní rukou a podvědomě se soustředíme na energii stromu, tuto polohu zachováme po dobu tří minut. Potom zvolíme další polohu tak, že se obrátíme ke kmeni stromu zády, dlaně přitiskneme ke kmeni a o strom se opřeme, v této poloze zůstaneme zase po dobu tří minut s tím, že se opět soustředíme na energii stromu. Podle vlastního pozorování doporučuji, použití této metody, a to v denní době při východu slunce. Tuto metodu s oblibou používám v přírodě i já sama, každému ji vřele doporučuji, výhoda je v tom, že při této aplikaci nemůže dojít k nadměrnému načerpání energie, zde se chová lidský organismus jako samoregulátor.

A jaké mají stromy vlastnosti a na co lze jejich energii užít?

  • Jasan - je doporučován pro svoji magickou moc aktivuje sílu vůle a podvědomí. Pomáhá při různých chmurách a depresích, rozptyluje obavy a posiluje tělo při problémech a starostech.
  • Dub - je stromem zdraví a síly, podporuje rozhodování a svojí energii vlévá přímo do lidského myšlení.
  • Buk - účinkuje proti bolestem hlavy, migrénám, podporuje soustředění člověka, je vhodný pro lidi intenzívně duševně pracující. Je zde možno načerpat také dobrou náladu, elán.
  • Smrk - odpomáhá od revmatických problémů, při houseru, dává pocit síly a pevnosti. Je stromem pro pevné nervy.
  • Bříza - je výborným stromem pro melancholiky, zažehnává chmury ,podporuje zájem o řešení problémů, navozuje dobrou náladu.
  • Kaštan - pomáhá při špatném stavu vlasů, podporuje vyrovnanost člověka, posiluje schopnosti k ovlivňování ostatních lidí. Posiluje klid a pohodu.
  • Lípa - stimuluje srdeční činnost, podporuje pohyblivost těla, zvyšuje jeho pružnost, má omlazující účinek. Je to strom lásky a podporuje schopnost milovat.
  • Třešeň - v období květu je jednou z nejsilnějších pro posílení sexuální činnosti, odbourává zemdlenost. Má vliv na potenci, omlazuje obličej i tělo.
  • Tis - doporučuje se při revmatických potížích, proti dně. Pomáhá při jaterních nemocech. Po proceduře je nutné omytí pro jeho jedovatost.
  • Olše - je uváděna jako strom mystiků a mágů, jinak má řadu mnohostranných účinků, posiluje duševní moc člověka, je vhodná pro kombinaci s meditací a jógou.
  • Černý bez - má dobrý účinek na játra, podporuje lákovou výměnu, je močopudný, je vhodný při problémech sleziny a působí dobře při hojení. Celkově omlazuje tělo i duši.
  • Sosna - podporuje tělo při dýchacích potížích všeho druhu, je vhodná i pro kuřáky z preventivního hlediska. Je vhodná proti kašli a rýmám.
  • Vrba - i když je považována za strom smutku, má dobré vlastnosti při problémech zažívacího ústrojí, zejména tlustého střeva.

Aplikace naznačené metody je velice vhodná a při dnešních problémech civilizovaného světa, zejména při vysokém výskytu znečišťujících látek v ovzduší, je vhodné provádět kombinaci léčebných s procházkami v přírodě, v lese a tam si ověřit možnost této nenáročné metody.

____________________________________________________________

 

Jak solární bouře ovlivňují lidské tělo


Brnění, stahování svalů, bolesti kostí, výpadky paměti. Centrální nervová soustava kolabuje a zkratuje pod náporem silné energie. Bolí hlava, vzrůstá tlak krve a také tep. Vše to, co známe pod pojmem transformace, se ozývá i při solární bouři. Nedávné studie publikované v časopise New Scientist poukazují na přímou souvislost mezi slunečními bouřemi a biologickými účinky na člověka. Magnetické pole Země, které odolává slunečnímu větru, často kapituluje a změní tvar, odhalí v sobě díry a nekompaktní místa. Stejně tak i geomagnetické pole člověka. Sluneční erupce a vlny fotonů mění strukturu naší reality, neboť mají silný vliv na fyziku našich buněk. Ty se jaksi probouzejí a vzpomínají si, zpravidla na minulá traumata v nich uložená. Vyplavují se pocity oběti, vztek, nenávist, marnost, a podobně. Lidi postihuje zdrcující smutek.

Řada z nich hlásí také točení hlavy, hučení v uších, bolest žaludku, problémy se spánkem, propocená pyžama, či neobvyklé sny. Bolesti zubů a jejich akupunkturních drah a nervových zakončení.

Zajímavé až šokující je, že fotony jsou tady ihned, jaképak copak. A nejen, že jsou tu ihned, poté, co vypukne na slunci bouře, ony tu jsou dokonce - u některých citlivých - několik desítek minut předtím!

Čím to, že se Slunce do toho nyní opřelo? Tak samozřejmě vliv novu. Zdá se ale také, že vždy, když se dostane Venuše do přímky Země - Slunce, začíná to vařit.Tuhle trojku obohatí za 13 dní ještě nasunující se Merkur. Za povšimnutí si stojí ještě ta velká bílá tečka vedle Venuše, což je Sirius, samozřejmě hluboko (8,6 světelných let) pod naší sluneční soustavou.

____________________________________________________________