Jdi na obsah Jdi na menu
 


DIADENS - DENAS - NOVÝ ROZMĚR MEDICÍNY

 

Aparáty DENAS  jsou koncipovány pro využití pro terapeuty širokého spektra oborů, ale především pro domácí používání

diadens-dt.jpgPři léčbě chronických onemocnění, ošetřování úrazů a řadě dalších zdravotních problémů, není v silách a možnostech odborného personálu důsledné a stálé působení na pacienta. Tabletky také nejsou všemocné, navíc při svém působení startují kaskádu vedlejších negativních účinků. Domácí lékař, aparát DENAS, pracuje fyziologicky účinně, ale bez negativních vedlejších účinků. Sebeodbornější terapie, prováděná jednou za čas, nemá takový efekt, jako každodenní terapie, byť v jednodušším režimu. U drobných zdravotních disbalancí si můžeme vystačit s návodem, případně rozšířenou brožurou, která nás metodicky vede v řadě terapií. Vážnější zdravotní problémy a poruchy zdraví, které sami neumíme bezpečně zvládnout svépomocí, je nutné svěřit do odborné péče.

 

 

 

Densterapie

  • napomáhá udržovat elasticitu cév
  • umí upravovat vysoký i nízký tlak, pod dohledem lékaře lze při pravidelných terapiích postupně snižovat medikamentní zátěž
  • pomáhá rehabilitovat při postinfarktových stavech, je vhodná na první pomoc při infarktech do příjezdu lékaře
  • účinná je při syndromu bolesti na hrudi. Je vhodná při řadě dalších onemocnění srdce a cév.

     

Terapie při bolestech nenahrazuje odbornou péči. I při odstranění bolestí, nebo nepříjemných pocitů, vyhledejte odborného lékaře a nechte se vyšetřit!

 

 

Upozornění!

Kontraindikace je u pacientů s kardiostimulátorem! Lidé s implantovaným kardiostimulátorem nesmí přístroje DiaDENS používat!


www.denascz.cz

 

Jsem v zastoupení ve firmě Diadens pro Pardubický kraj. Je možné si přístroje vyzkoušet a objednat.

 

.