Jdi na obsah Jdi na menu
 


REFERENCE

Vážení klienti, z důvodu vkládání NEVHODNÝCH KOMENTÁŘŮ - NEJRŮZNĚJŠÍCH NEVYŽÁDANÝCH REKLAM a pod. pozastavuji vkládání příspěvků bez předchozího schválení.

Komentáře a reference proto prosím pište NEJDŘÍVE ma e-mail:

 shiatsu-santi@email.cz

DĚKUJI ZA POCHOPENÍ a těším se na Vaše příspěvky. M. Francová

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

reference

(klientka, 31. 8. 2010 20:23)

Dobrý den, ráda bych podala reference ohledně Salonu Šánti,... kvalitní přístup, příjemné jednání, po masáži jsem se cítila mnohem lépe, přijdu zas :)

Andělé mezi námi :o)

(Ludmila Benešová, 16. 8. 2010 20:06)

Šla jsem pod ruce paní Milušky poprvé. A vůbec poprvé na masáž s tím, že si odkládati nebudu nic. Nejprve mne překvapila milá paní, jemného hlasu i zjevu – anděl na trase.
Pak mi udělala pomocí virgule přehled která z energetických drah by mohla být nějak narušena a méně funkční a tím i orgán v těle ... Musím přiznat, že jsem nad jejím výsledkem průzkumu musela jen žasnout.
Pak jsem hrdě vylezla na masážní stůl a zírala překvapivě, jak jsou mé nožky nejdříve nahřívány a pak bod po bodu masírovány. Zatuhlost všude a tedy i odezvy byly opravdu zajímavé. Vedly jsme spolu přátelské konverzace a nakonec došlo na masáž zad a srovnávání energie těla jako takového. Bylo to úžasné.
Obdivuji odborné znalosti paní Milušky a nesmírnou empatii k člověku, kterého ošetřuje. Navštivte a sami se přesvědčte. Hodně se dovíte o sobě i svém těle. O věcech, které vidět nejsou a přece v těle pulzují. Energie.

příjemný zážitek

(Jana Sadilová, 7. 8. 2010 12:38)

u paní Milušky jsem byla již 2x, poprvé mě změřila energii virgulí po celém těle a uhodla naprosto vše. Neuvěřitelné! Nikdy nic podobného v životě jsem nezažila. Navíc se u ní cítím velmi dobře, těším se k ní. na druhé návštěvě i baňkování bylo velmi příjemné, odvádí vždy nadstandartní služby. Tato mladá dáma má v sobě něco co nelze popsat. Je to několik umění v jednom (reiki, masáž, shiatzu a navíc vidí do lidí). velmi jí doporučuji!

DĚKUJI

(Helena Štainerová, 16. 7. 2010 19:20)

Pravidelně navštěvuji salon ŠÁNTI,kde jsem prošla baňkami,Shiatsu masážemi,přístrojem Zapper,magnetoterapií,vřele doporučuji VŠEM kdo hledají cestu za zdravím.Po doporučené léčbě a za pomoci vitamínů,které zde můžete zakoupit,se mi zlepšila imunita,plicní potíže i bolesti zad se kterými si lékaři nevěděli rady.Není masáž jako masáž!!Denně paní Miluška namasíruje jen 3-4 pacienty.Zde totiž platí KVALITA ,nikoliv kvantita.Vřele doporučuji VŠEM!! Děkuji Milušce za vstřícnost a cenné rady! Hela

reference

(Petr kaplan, 1. 6. 2010 18:58)

Mám za sebou první masáž – baňkování. Příjemné masírování pomocí přisátých baněk a masírování mezi přisátými baňkami. Potom domasírování bez baněk.
První pocity velká únava, ale potom krásné uvolnění celého těla. Paní Miluše Francová má příjemné vystupování a je vstřícná, vřele doporučuji.

Komentář

(Daniela Dvořáková, 9. 5. 2010 15:02)

Nedávno jsem navštívila masážní salonek :-) Milušky Francové, byla jsem moc spokojená jak s péčí tak s citlivým přístupem. S návštěvami budu určitě pokračovat, protože mile a příjemně působí nejen na tělo ale i duši. Moc děkuju a doporučuji všem!

Reference

(Jan Czerlinski, 5. 5. 2010 19:03)

Jsem velice spokojen s péčí Miluše Francové. Jako bývalý vrcholový sportovec musím být fit a s její pomocí se mi to také daří. Velice mi pomohla při dlouhodobých onemocněních zad a jiných částí těla. Nemám nic, co bych vytknul. Jsem velice spokojen a mohu jen doporučit.